ZwangerTotaal

ZWANGER OF BEVALLEN? GEFELICITEERD!

Ik wil je graag helpen om deze bijzondere periode zonder lichamelijke klachten te doorlopen. Actief bewegen is goed voor jou en je baby én zorgt voor een beter herstel na de bevalling!
ZwangerTotaal, aan welk programma ik meewerk, biedt unieke beweegprogramma's voor zwangeren én pas bevallen vrouwen.

ZwangerTotaal workshop

Heb je geen tijd om verschillende avonden vrij te plannen voor een cursus óf volg je misschien al een Centering Pregnancy traject? En je wilt je wel graag optimaal voorbereiden op de bevalling en tips krijgen voor je bekken en rug?
Dan is deze ochtend/middag/avond workshop met een gezellige lunch of hapjes een goede oplossing.

Ochtend/middag/avond workshop van 3 of 4 uur: € 95,00 of € 125,00


ZwangerTotaal verkort

Wanneer je te laat bent voor een hele cursus en je je toch optimaal wil voorbereiden op de bevalling. Óf wanneer je al een kindje hebt en de kennis over ontspanning, ademhaling en persen en de tips voor je bekken wilt herhalen, dan is deze groepstraining zeer geschikt.

4 trainingen van 1 uur: € 110,00


ZwangerTotaal compleet

Dé complete zwangerschapscursus die alles omvat. Zeker als je zwanger bent van je eerste kindje is deze groepstraining aan te raden. Je krijgt oefeningen en tips gericht op rug, bekken en bekkenbodem, persen en pershoudingen, ademhaling en ontspanning.
De combinatie van gezond bewegen, bekken en rugklachten voorkomen en/of oplossen én goed voorbereid en ontspannen kunnen bevallen, maakt dat deze complete cursus nog steeds op nummer 1 staat!

ZwangerTotaal compleet wordt, wanneer je klachten hebt én aanvullend verzekerd bent, vergoed vanuit het potje fysio- / oefentherapie. Ook zijn er veel zorgverzekeraars waarbij je een vergoeding krijgt uit het potje zwangerschapscursussen/preventieve cursussen.

8 trainingen van 1 uur: € 145,00


ZwangerTotaal bij klachten (individuele begeleiding)

Wanneer je bekken-, bekkenbodem of rugklachten hebt, is het raadzaam om de ZwangerTotaal therapeut, die gespecialiseerd is in rug en bekken, een persoonlijk oefenplan voor je te laten opstellen. Na een uitgebreide intake en onderzoek, waarbij gekeken wordt naar je stabiliteit, spierbalans en bewegingsmogelijkheden, stelt de therapeut een behandelplan op, afgestemd op je klachten en dagelijkse bezigheden (werk, thuissituatie, etc).

Meestal merk je na een paar behandelingen al duidelijk verbetering en krijg je grip op de klachten. Je kunt dan wanneer je dit wil, alsnog starten met een van de andere ZwangerTotaal programma’s. Deze individuele behandelingen worden, wanneer je aanvullend verzekerd bent, vergoed vanuit het potje fysio- / oefentherapie.

Voor vragen kun je contact opnemen.