Belangrijke informatie in verband met Coronavirus:
Vanaf 19 mei 2020 zijn behandelingen in de praktijk weer deels mogelijk met in acht neming van de landelijke richtlijnen.

Bij verkoudheid en luchtwegklachten kan de behandeling door middel van een videoconsult toch doorgang vinden.
Daarnaast verzoek ik u vooraf thuis naar het toilet te gaan en geen gebruik te maken van het toilet in het centrum. Bij hoge nood, kunt u mij dit uiteraard wel doorgeven dan wordt het toilet extra gereinigd.

Van harte welkom weer!

Actuele informatie van onze beroepsvereniging kunt u vinden op: vvocm.nl/corona

U kunt op deze website informatie vinden over Mensendieck 't Harde, behandelindicaties, beweegvormen en algemene informatie, zoals openingstijden en contactgegevens.

Mensendieck 't Harde is aangesloten bij de Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM), Nederlandse Vereniging voor christelijke hulpverleners (NVVCH) en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Daarnaast heeft de praktijk contracten met zorgverzekeraars waardoor uw behandeling vergoed kan worden vanuit de (aanvullende) verzekering.

De hoofdpijlers van Mensendieck ’t Harde zijn algemene oefentherapie, bekkenoefentherapie voor volwassenen en kinderen, begeleiding rondom zwangerschap, bevalling en postnatale begeleiding (na de bevalling). Tevens ben ik ’Zit met Pit!’ therapeut.

Vriendelijke groet,
Marion Westerink