Klachtenregeling

Heeft u een klacht over oefentherapie Mensendieck 't Harde? U kunt er iets mee doen!

Vanzelfsprekend doe ik al het mogelijke u de hulp te bieden die u nodig heeft. Een goed onderling contact is daarbij belangrijk. Gelukkig zijn de meeste patiënten tevreden over de behandeling die zij krijgen. Toch kan er iets mis gaan. U bent ontevreden over bepaalde zaken en u wilt met dat gevoel van onvrede of uw klacht zelf iets doen. De beste manier is om er samen uit te komen, maar mocht dit niet kunnen of lukken dan kunt u gebruik maken van Klachtenloket Paramedici (zie onderstaande link).

Het Klachtenloket Paramedici is net van start gegaan. Daarom is deze website nog volop in ontwikkeling en volgt er binnenkort uitgebreide informatie over het Klachtenloket Paramedici (KLP).
Bij het Klachtenloket Paramedici kunt u terecht met klachten over paramedici die zijn geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici of die zich individueel hebben aangemeld bij het KLP. Via de website van Klachtenloket Paramedici wordt u geinformeerd over de mogelijkheden om een klacht op te lossen en worden vragen beantwoord.

Voor vragen of meer informatie:
e: info@klachtenloketparamedici.nl
t: 030 310 09 29 (bereikbaar van ma t/m vr 9.00 tot 12.30 uur)

Klik hier als u een klacht wilt indienen bij het Klachtenloket Paramedici.

Klik hier om de folder van het Klachtenloket Paramedici te lezen.